Bedrijfsnaam - A relaxing moment in Brussels


STOELMASSAGE

20 min = € 19,-
Verplaatsing  = € 35,-

Een van de voordelen van een stoelmassage is het feit dat de sessies korter zijn in tijd. Deze kan variëren van 15 tot 30 minuten.  Deze massagetechniek kan men over de kleren heen beoefenen, zonder gebruik te maken van olie, lotions of gels. Deze korte massage  vernieuwt de  energie en bouwt de weerstand op..

dames vrouw Anderlecht: Bruxelles Brussel brussels  Ixelles Elsene Etterbeek Evere Ganshoren Jette Koekelberg Auderghem Oudergem Schaerbeek Berchem-Sainte-Agathe Sint-Agatha-Berchem  Saint-Gilles Sint-Gillis Molenbeek-Saint-Jean Sint-Jans-Molenbeek Saint-Josse-ten-Noode Sint-Joost-ten-Node Woluwe-Saint-Lambert Sint-Lambrechts-Woluwe  Woluwe-Saint-Pierre Sint-Pieters-Woluwe Uccle Ukkel Forest Vorst Watermael-Boitsfort Watermaal-Bosvoorde lennik asse sint-pieters-leeuw gay sex tantra holebi planDe positie in een stoelmassage helpt spanningen te lossen en helpen de spieren op een natuurlijke manier te ontspannen. Het maakt het de masseur makkelijker bepaalde spiergroepen te bereiken die in een traditionele liggende positie moeilijker te behandelen zijn.
Hoewel de basistechnieken deze van de  traditionele massage zijn, zijn er enkele verschillen die moeten worden aangestipt. 

Stoelmassage plaatst je in een positie die lijkt op knielen. De massagestoel ondersteunt ook uw onderarmen, aangezicht en borst. Het kan een vreemde positie lijken, maar zodra je zit voelt het heel ontspannen en comfortabel aan. Deze positie is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

De traditionele massage kan worden teruggevoerd tot de oudheid, maar de massagestoel is een innovatie van onze westerse maatschappij, die de  belangrijkste wortels van de traditionele therapie heeft aangepast  aan onze  moderne levensstijl die veel te gehaast en gestrest is en onze behoefte aan mentale en lichamelijke ontspanning doet toenemen,