top of page

BALINESE MASSAGE

60 min = € 65,-

90 min = € 90,-

Verplaatsing = € 35,-

Balinese massage is één van de traditionele Indonesische massages en maakt gebruik van verschillende technieken. Het combineert massage, acupressuur en reflexologie in één sessie.

Zoals bij elke massage, is de belangrijkste doelstellingen van de Balinese massage een ontspannen gemoedstoestand te bereiken 


Om echte ontspanning te hebben moet er een goede doorstroming zijn van bloed en zuurstof. Aangenomen wordt dat wanneer het bloed en de zuurstof vrij stromen, de Qi of energie vrijkomt.

De Balinese massage wordt uitgevoerd op een massagetafel.

Geestelijke ontspanning is slechts één van de doelen van de Balinese massage. De massage is ook ontworpen om diep te masseren in gespannen spieren. Dit wordt gedaan door de standaard massage technieken te combineren, zoals het kneden, strijken en over de huid te rollen met zachte stretching.

In het ideale geval zal de Balinese massage op elke spier van het lichaam werken. De massagestijl maakt gebruik van een verscheidenheid aan technieken om een diepe ontspanning te bewerken zoal acupressuur, drukpunten en palmdruk, maar ook de standaard massagetechnieken zoals kneden en effleurage.

Wat kunt u verwachten van Balinese Massage:

De combinatie van massage, acupressuur en reflexologie maakt het mogelijk een diepe ontspanning van de spieren te bekomen en blokkades (knopen) vrij te maken. De massage werkt vooral goed op pijnlijke gewrichten en stramme spieren. In feite worden sportblessures vaak behandeld met een Balinese massage.

Samen met het elimineren van spierpijn, helpt Balinese massage tegen migraine, slaapstoornissen en ademhalingsproblemen. De massage vermindert ook stress en angst. Over het algemeen, bevordert deze massage zoel lichaam als geest.

De voordelen van Balinese Massage zijn:

Het verminderen of elimineren van pijn

Het verbeteren van de gewrichten

Het verbeteren van de werking van het immuunsysteem

Het verminderen van depressie en angst

Vermindering van spierspanningen

Toenemend lichaamsbewustzijn

Lymfedrainage

     Voor uw comfort:

     Er is een quartzlamp aanwezig die warmte straalt gedurende de massage.

     Alle oliën zijn geurloos op waterbasis en zijn gemakkelijk te verwijderen/af te wassen. Ze veroorzaken geen

     allergische reacties.

bottom of page