top of page

OLIE MASSAGES (Zweedse of Californische massage)

60 min = € 65,-

90 min = € 90,-

Verplaatsing = € 35,-

De oliemassage is een massage met een Westerse grondslag. 

De massage bestaat uit een samenstelling van bewegingen zoals strijkingen, knedingen, kloppende en slaande bewegingen en vibraties. 

Al deze grepen dienen om de huid en de spieren te verwarmen en soepel(er) te maken en de cliënt een diepe ontspanning te laten ervaren.

De massage wordt direct op de huid toegepast en wordt gebruik gemaakt van een geleidings- of tussenstof (massageolie). Deze zorgt ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt door de intensieve aanraking en druk op de huid. De werking van de massage heeft direct te maken met aandacht, warmte en ontspanning.

Een aangename olie massage kan klachten voorkomen doordat tijdig aandacht besteed wordt aan lichaam en geest. Het is een moment om los te komen van de dagelijkse stress en vermoeidheid en te genieten van een moment voor uzelf.

Afgezien van de rustige en bewuste aanraking door de masseur wordt dit ook bewerkstelligd doordat massage verschillende fysiologische processen in gang zet.Deze fysiologische processen zijn onder andere het losmaken van opgeslagen afvalstoffen, het bevorderen van de doorbloeding in de huid (organen) en spieren, het bevorderen van een goede ademhaling en spijsvertering.   

Voor uw comfort:

Er is een quartzlamp aanwezig die warmte straalt gedurende de massage.

Alle oliën zijn geurloos en op waterbasis en zijn gemakkelijk te verwijderen/af te wassen. Ze veroorzaken geen allergische reacties.

bottom of page