top of page

THAI MASSAGE

60 min = € 90,-

90 min = € 135,-

Verplaatsing = € 35,-

Net als in de meeste oosterse helende praktijken maakt Thaise massage gebruik van drukpunten, wat in Thailand 'sen' wordt genoemd.

Bij Thaise massage zijn zowel de gever als de ontvanger van de massage volledig gekleed. De masseur gebruikt geen instrumenten, maar vingers, handen, knieën, benen en voeten. Hij maakt ook gebruik van lichaamsgewicht waarmee er druk wordt uitgeoefend op het lichaam van de ontvanger.

Thaise massage helpt om blokkades op te lossen en het verbetert ook de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras. 

 Thaise massage is een massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen drukt, masseert, rekte en oefeningen uitvoert. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yogaposities gebracht. Daarom noemt met Thaise massage ook wel 'yoga for the lazy people'.  

Thaise massage helpt om blokkades op te lossen en het verbetert ook de flexibiliteit. Het verfrist uw lichaam en geest, geeft heerlijke ontspanning en verlicht de pijn, maakt alle spieren van uw lichaam soepel en lenig.

Voor een gewone waarnemer lijkt de massage pijnlijk en vermoeiend. Maar als het goed wordt gedaan, zal de ontvanger van een Thaise massage geen pijn voelen, maar rust en ontspanning hebben.

bottom of page